Fontos önnek a lakosság biztonsága és komfortérzete?
Szeretné visszaszorítani a bűnesetek számát? Fontos, hogy a lakosok Önnel kapcsolatba léphessenek és Ön is kapcsolatba léphessen velük?
Részletek
Fontos önnek vendégei, látogatói elégedettsége?
Szeretné őket megkülönböztetett figyelemben részesíteni? Ha szinte otthon érezték magukat, és elégedetten távoznak, garantáltan visszatérnek.
Részletek
Önnek is a diákok biztonsága a legfontosabb?
Szeretné, hogy bármilyen probléma esetén egyetlen gombnyomással jelezhessenek az illetékeseknek? Fontos önnek az állandó kétirányú kapcsolat a diákokkal?
Részletek
Az ön cége szállítással, logisztikával foglalkozik?
Fontos önnek, hogy nyomon tudja követni munkatársai, alvállalkozói mozgását, és ezáltal optimalizálni tudja szállítási költségeit? Szeretné a fuvarokat a legrövidebb úton a legrövidebb idő alatt megvalósítani?
Részletek
Szeretné biztonságban tudni családtagjait?
Segíteni bárhol, bármikor, ha szükségük van rá? Nyugodtabb lenne, ha gyermeke egyetlen gombnyomásra lenne öntől, és nem kellene izgulnia, hogy hazaért-e az iskolából? Szívesen adna idősebb rokonainak egy biztos kapaszkodót, amivel minden helyzetben segítséget kérhetnek?
Részletek
RUGALMAS
A virtuális irányítási rendszer az ön igényei szerint személyre szabható (pl. térfigyelőrendszer integrálása, segélyhívó rendszer, bejelentési funkció, helyspecifikus értesítések, stb.)
SZERVEZÉS-OPTIMALIZÁLÓ
A központi irányítási rendszeren keresztül a GPS helymeghatározásnak köszönhetően nyomon követheti a jelzéseket és a beavatkozók tevékenységét, pozícióját, így egy jelzés érkezése után mindig a legközelebbi beavatkozót vetheti be, jelentősen lerövidítve és egyszerűsítve az intézkedési folyamatokat.
HELYI
A helyi intézkedő csapat helyismeretének köszönhetően mindig gyors, professzionális és megfelelő megoldást nyújt.
INNOVATÍV
A rendszer a hatékony működés és működtetés érdekében a rendelkezésre álló legmodernebb technológiai megoldásokat alkalmazza (felhő, mobil app, online felület, GPS, push notification, stb.), és az ön igényeit szem előtt tartva folyamatosan fejleszthető.
KÖLTSÉGHATÉKONY
A HelpyNet telepítése nem igényel beruházást, hiszen a rendelkezésre álló eszközrendszer elegendő az azonnali beüzemeléshez. A helyi szolgáltatást nyújtó, de globálisan elérhető rendszer kiépítéséhez és működtetéséhez nem szükséges új infrastruktúra létrehozása, mégis képes kiváltani más, eszköz- és erőforrás-igényesebb megoldásokat.
Élhetőbb környezet

Fontos önnek a lakosság biztonsága és komfortérzete? Szeretné visszaszorítani a bűnesetek számát? Fontos, hogy a lakosok önnel kapcsolatba léphessenek és ön is kapcsolatba léphessen velük?

Bárhol otthon

Fontos önnek vendégei, látogatói biztonsága és elégedettsége? Szeretné őket megkülönböztetett figyelemben részesíteni? Ha szinte otthon érezték magukat, és elégedetten távoznak, garantáltan visszatérnek.

Oktatási intézmények

Önnek is a diákok biztonsága a legfontosabb? Szeretné, hogy bármilyen probléma esetén egyetlen gombnyomással jelezhessenek az illetékeseknek? Fontos önnek az állandó kétirányú kapcsolat a diákokkal?

Csomag- és személyszállítás

Fontos önnek, hogy nyomon tudja követni munkatársai, alvállalkozói mozgását, és ezáltal optimalizálni tudja szállítási költségeit? Szeretné a fuvarokat a legrövidebb úton a legrövidebb idő alatt megvalósítani?

Családom biztonsága

Szeretné biztonságban tudni családtagjait? Segíteni bárhol, bármikor, ha szükségük van rá? Nyugodtabb lenne, ha gyermeke egyetlen gombnyomásra lenne öntől, és nem kellene izgulnia, hogy hazaért-e az iskolából? Szívesen adna idősebb rokonainak egy biztos kapaszkodót, amivel minden helyzetben segítséget kérhetnek?

HelpyNet, minden helyzetben.
Tekintse meg, hol használják már sikerrel a HelpyNet rendszerét! Legyen ön is egy tudatos közösség tagja!
HelpyNet, minden helyzetben.

„Három hét alatt rendbe tette a belső folyamatokat, konkrétan láttuk járőreinket a terepen és kitisztultak a folyamatok”.

Pápai Mihály, Gyál polgármestere

„Nem a HelpyNetnek van szüksége az önkormányzatokra, hanem az önkormányzatoknak a HelpyNetre!”

Szőllősi Ferenc, Pécel polgármestere

„A legnagyobb segítség, ha valakit terepen meg akarunk találni, a mentőkutyák után: a HelpyNet rendszere.”

Szabó Gábor, elnök, Kutyákkal az Életért Alapítvány
HelpyNet mobil applikáció